Winkelmandje tonen (0 Artikel) Verlanglijstje tonenNaar de kassa

Wondverzorging met zilverpleisters & zilververband

Hansaplast brengt Elastic met Zilver

Hansaplast Elastic met Zilver antibacteriële pleisters hebben een wondkussen met desinfecterend zilver om infecties te helpen voorkomen.
De textielweefselpleisters zijn geschikt voor het bedekken van alle soorten kleine wondjes en het materiaal rekt mee met de bewegingen van de huid. Het niet-klevende wondkussen met desinfecterend zilver beschermt de wond en werkt schokdempend.
Met deze pleister hoef je niet bang te zijn voor een ontstoken wond.
De sterke kleefkracht zorgt ervoor dat de pleister op zijn plaats blijft zitten.
Speciaal voor de gevoelige huid, bekijk het product Sensitive met Zilver.

De pleisters zijn verkrijgbaar als meter (in 10 stuks) die in de gewenste maat kan worden geknipt.

Bron : https://www.hansaplast.nl/products/wondverzorging/aqua-protect-xl-antibacterieel-zilver
Klik door naar bijzonderheden :
Antibacterial Aqua Protect XL/XXL MED+: Steriele pleister met antibacterieel zilver
Hansaplast Antibacterial Aqua Protect XL en XXL eilandpleisters bieden een optimale en waterdichte bescherming van (middel)grote wonden en verminderen de kans op infecties. Ze zijn geschikt voor gebruik na een kleine chirurgische ingreep.
Met zijn waterdichte, flexibele materiaal en de sterke kleefkracht is de pleister ideaal voor tijdens het wassen, douchen, baden en zwemmen. Het extra grote wondkussen bevat antibacterieel zilver voor een optimale genezing. Zilver wordt aangeraden door experts voor zijn brede antibacteriële werken, welke het risico op infecties vermindert.
Het antibacteriële wondkussen met zilverionen is effectief tegen een breed spectrum aan bacteriën en vermindert het risico op infecties.

Zilververbanden als Wondbedekkers

Zilverionen hebben een antibacteriële werking.
Dat was al lang bekend, in de jaren 70 werden de oogjes van pasgeborenen ingedruppeld met zilvernitraat oplossing te preventie van conjunctivitis gonorroica. En tot diep in de jaren 80 werden op vele benenpoli's alle ulcera ingesmeerd met zilvernitraat 0.5% in carbowax.
De carbowax is op de achtergrond geraakt toen de nieuwe wondbedekkers zoals Duoderm (hydrocolloïdverband) in opkomst kwamen. Maar 20-25 jaar later lijkt zilver als topicale toepassing in wonden weer herontdekt.

De eerste wondverbanden met zilver waren Acticoat en Aquacel Ag. Daarna zijn er vele varianten van zilververband ontwikkeld, bijvoorbeeld in de vorm van schuimverband (Allevyn Ag, Biatain Ag), alginaten (Algisite Ag, Acticoat Absorbent, Askina Calgitrol, Melgisorb Ag, Seasorb Ag, Silvercel, Suprasorb A + Ag, Tegaderm Alginaat Zilververband), gelerende hydrofiber verbanden (Aquacel Ag), zilversheets (Acticoat Flex 3, Acticoat Flex 7), vetgazen (Urgotul SSD), koolstofbevattende verbanden (Actisorb silver, Vliwaktiv Ag, siliconen verbanden (Mepilex Ag, Biatain Silicone Ag), en collageen matrix (Prisma).

Bron : www.wondbedekkers.nl/antibacterieelzilver/zilververband-productinformatie.htm

We ship all over Europe

Fast Order Form

Delen met je vrienden

Bezoekers

Zilverstaaf

+zilverelectrodes
+zilverelekdroden
+zilverstaafjes
+zuiver zilver
+9999 en 99.99
+zilvermaker
+zilvergenerator
+ionic pulser pro
+robey silver generator

Zilver Bezoekers

Verkoopsvoorwaarden Zilverstaaf Brainfit Privacy

Zilverelectrodes of zilverelektroden 99.99% zuiver voor Zilvermakers of Zilvergeneratoren : Brainfit bvba, Notelaarweg 9, B-3140 Keerbergen